t/m

HomeRun en HomeRide

HomeRun is een uniek hardloopevenement dat op 24 en 25 juni 2017 voor de allereerste keer plaatsvindt. De start/finish van deze 24 uur durende en 200 kilometer lange tocht is in Utrecht. De route van HomeRun gaat van Utrecht naar Utrecht via De Bilt, Bilthoven en Maarssen. De start en de finish zijn op het Domplein, aan de voet van de beroemde Domtoren. Onderweg kom je langs Ronald McDonald Huis Utrecht. Iedereen kan meedoen: van geoefende hardloper tot de beginner die zijn eerste kilometers moet maken. De route heeft de vorm van een hart. Want home is where the heart is. Je rent met je team van tien lopers in estafette en laat je sponsoren voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen.

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 24 en 25 juni 2017 voor de zevende keer plaatsvindt. Deze 24 uur durende en 500 kilometer lange tocht gaat dit jaar van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van een hart dat langs de Ronald McDonald Huizen voert. Je fietst met je zelfgekozen team en laat je voor de Huizen sponsoren.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan HomeRun en HomeRide. Ervaren lopers en fietsers, maar ook mensen die hun eerste kilometers nog moeten maken. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Ook vrijwilligers en teambegeleiders zijn onmisbaar om van HomeRun een succes te maken.

Meer informatie: home-run.nl en homeride.nl