Singelloop Utrecht

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Jaarlijks starten ruim 10.000 lopers bij de befaamde Maliebaan voor een route langs de authentieke Utrechtse Singels. De finish is in het gezellig Wilhelminapark waar de huisband de deelnemers staat op de wachten.

Zo ook op zondag 7 oktober met een 10 km, 5 km en Partou Kids Runs 1 km en 2.5 km. Afstanden voor alle leeftijden en een route die voert langs de mooiste singels van Utrecht. Bands, DJ’ acts en orkesten staan langs het parcours van de Singelloop Utrecht om de lopers en de supporters muzikaal te begeleiden.

Loop ook mee!
Ga naar www.singellooputrecht.nl voor alle informatie over dit evenement.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018