Schooldamtoernooi Utrecht 2021

De Utrechtse damverenigingen Ons Genoegen en UDG-Vriendenkring organiseren in samenwerking met De DenksportDocent het eerste (!) schooldamtoernooi voor basisscholen in Utrecht. Alle scholen in de nabije omgeving van denksportcentrum Den Hommel ontvangen een uitnodiging voor dit toernooi, maar ook andere scholen in Utrecht zijn van harte welkom. Het belooft een mooi sportief evenement te worden. Wil jij met je school meedoen aan dit toernooi? Lees dan gauw verder.

Datum en locatie
Het toernooi vindt plaats op woensdag 1 december van 14.15 uur tot 17.45 uur in Denksportcentrum Den Hommel, Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht.

Het toernooi
Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: welpen (t/m groep 6) en pupillen (groep 7 en 8). Ieder team bestaat uit 4 spelers. In totaal worden er 6 rondes gespeeld en aansluitend volgt de prijsuitreiking. Uiteraard houden we rekening met de op dat moment geldende coronaregels. Meer informatie over het verloop van het toernooi en de spelregels volgt twee weken voor aanvang van het kampioenschap.

Provinciaal kampioenschap
De beste teams maken kans op een plek in het provinciaal schooldamkampioenschap van Utrecht op zaterdag 12 maart 2022.

Inschrijving
Een school mag meerdere teams per leeftijdscategorie inschrijven. Het eerste team per leeftijdscategorie kan altijd meedoen, de deelname van de volgende teams is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het inschrijfgeld bedraagt €10 per team.

Voor inschrijving van 1 of meerdere teams kan een contactpersoon van de school een mail sturen naar info@dedenksportdocent.nl of bellen naar 06-20809490. De inschrijftermijn sluit op woensdag 10 november.

Oefenen?
Kijk op Damz om de spelregels te checken en ga naar Dammentor om alvast te oefenen of kijk neem contact op met De DenksportDocent voor lessen bij jou in de klas.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018