Schaatsen is cool

Vorig jaar werd voor het eerst het schaatsen is cool event georganiseerd. Iedereen was zo enthousiast dat het ook dit jaar weer georganiseerd wordt.

Voor een beperkte bijdrage van slechts € 1,00 ben je op 5 november om 14.00 van harte welkom. Voor deze euro mag je schaatsen, meedoen aan clinics en krijg je ook nog eens chocolademelk met koek.

Je mag je eigen schaatsen meenemen maar je kan ze ook op de ijsbaan huren. Je krijgt dan een korting op de normale huurprijs.

Kom je ook ijsproeven op deze speciale ijsproef-middag?! Deze super coole middag wordt georganiseerd door de verenigingen van de ijsbaan in Utrecht in samenwerking met Duosport en de Vechtsebanen.

De middag is bestemd voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Je ouders mogen natuurlijk ook meekomen. Aanmelden kan via deze site of op de middag zelf vanaf 13.30 bij de baan.

Wie

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar

Wanneer

Op 5 november van 14.00 tot 16:00 uur

Waar

Op de Vechtsebanen in Utrecht, Missisippidreef 151, 3565 CE Utrecht.

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018