Samen sporten Utrecht

Samen sporten Utrecht
Tijdens deze sportieve zaterdag draait het om sporten, gezelligheid en het verbinden van sportclubs en buurtbewoners. Samen sporten Utrecht is gratis, maar er is een “open tikkie” beschikbaar voor een kleine bijdrage. De opbrengst gaat naar het Paul Verweel Sportfonds. Tijdens deze sportieve dag is iedereen welkom, maar de doelgroep 16-26 jaar is extra welkom!

 

 

Programma
In de ochtend (10:00 – 12:15) organiseren lokale sportaanbieders diverse clinics. In de middag (13:00 – 17:00) worden toernooitjes per sport georganiseerd. Tijdens deze sportieve dag kun je de sporten: voetbal, tennis, padel, korfbal, jeu des boules, kubben, boksen en kobujutsu beoefenen. Ook is er een pumptrack aanwezig waar jij je skills op de fiets kunt laten zien.

Wil je ook meedoen? Inschrijven kan t/m 8 juli via: www.onthemovesportvrienden.nl/samensporten/

Waar?

Sporting'70 (Voorveldselaan 4, 3573 PV Utrecht)
ULTC Iduna (Ariënslaan 18, 3573 PT Utrecht)
VV Voorwaarts (Ariënslaan 2, 3573 PT Utrecht)

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018