Run4Rabies

De Run4Rabies is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement georganiseerd door de studententak van dierenartsen zonder grenzen.
Studenten, dierenartsen, hardloop fanaten en hun honden zullen zich op 26 september 2022 verenigen om een afstand van 3, 5 of 10 kilometer af voor ons project tegen Rabiës in Malawi. Met de opbrengst van de Run 4 Rabiës en de loterij achteraf kunnen we honden in Malawi vaccineren tegen rabiës en zo dier én mens beschermen tegen deze ziekte. Na deze loop is er nog een barbecue waar bijgekomen kan worden van het sporten met een hap en een drankje.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn bij deze gezellige run en de strijd tegen hondsdolheid met ons aan kan gaan! Voor meer informatie: https://dierenartsenzondergrenzen.nl/run4rabies-actie/run4rabies/

Voor wie?

Voor hardlopers, jong en oud.
Uw trouwe viervoeter mag ook meelopen!

Wanneer?

Om 17:00 worden de deelnemers een startnummer uitgedeeld. Om 18:00 begint dan de warming up voor de run.

Waar?

Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018