Run4rabies

Stichting Dierenartsen zonder Grenzen – Nederland (DZG-NL) organiseert dit jaar vanuit Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, samen met studievereniging Hygieia, het hardloop- en wandelevenement Run4Rabies om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel Travelling Animal Doctors, een organisatie die net als DZG-NL streeft naar het verbeteren van dierenwelzijn voor zowel wilde als gedomesticeerde dieren, door middel van veterinaire projecten. Momenteel hebben zij een rabiës-vaccin campagne in Madagaskar.

27 september is de dag vóór World Rabies Day, een geschikte dag dus voor de Run4Rabies. Er zijn twee routes (5 en 10km) die hardlopend mogen worden afgelegd. Er is één route die gewandeld kan worden, namelijk de 3 kilometer. Honden van de deelnemers mogen ook mee wandelen en/of rennen. Het evenement wordt georganiseerd voor elke dieren-, wandel- en hardloopliefhebber.

Aanmelden vóór 1 september kost maar €7,50 en daarna €10,-.
Er is de mogelijkheid om na het sporten een lekkere maaltijd mee te eten voor €7,50 en er vindt ook nog een hele leuke loterij plaats.

Inschrijven kan hier.

Planning:
– Inloop: vanaf 17.15 uur
– Start gezamenlijke warming-up: 18.00
– Start 10 km: 18.15
– Start 5 km: 18.20
– Start 3 km: 18.25
– Start avondeten: 19.00
– Prijsuitreiking run: 19.30
– Prijsuitreiking loterij: aansluitend op de prijsuitreiking

 

Voor wie?

Voor iedereen die van bewegen houdt!

Wanneer?

Vrijdag 27 september

Waar?

Start is vanaf de Uithof

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018