Run4Rabiës 2016

Op woensdag 25 mei 2016 organiseert stichting DIO vanuit de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht het hardloop- en wandelevenement Run4Rabiës om geld in te zamelen voor het goede doel! Loop mee en voorkom rabiës bij dier én mens! Voor of na het hardlopen kunt u genieten van de muziek, een (on)gezonde snack en een drankje.

Er zijn twee routes (5 en 10km). Beide routes mogen hardlopend worden afgelegd, de 5 kilometer kan ook gewandeld worden. Natuurlijk is uw hond ook welkom om mee te wandelen of te rennen. Voor de snelste drie lopers staat er bij de finish een mooie prijs klaar! Het ingezamelde geld gaat naar de mission rabiës. Een organisatie die in verschillende landen een grote vaccinatie campagne opzet ter preventie van rabiës. Op deze manier kan deze levensbedreigende ziekte bestreden worden bij dier en mens.

Wie

Iedereen kan deelnemen. Zelfs de hond mag meelopen. Schrijf je hier in.

Waar

Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Yalelaan 1, 3584 CL.

Wanneer

Woensdag 25 mei.

  • 18:00 Aanvang
  • 18:30 Start 10 km
  • 18:45 Start 5 km (zowel wandelen als hardlopen)
  • 20:00 Loterij
Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018