Run for Kika Utrecht

In 2016 vindt alweer de derde editie van Run for KiKa Utrecht plaats! Ren op 12 juni een afstand naar keuze voor Stichting Kinderen Kankervrij en draag jouw steentje bij aan genezing van kinderkanker. Het belooft een hele gezellige dag te worden in het Máximapark, want naast het rennen zijn er vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin! Iedereen is welkom om mee te rennen, aan te moedigen of gewoon een leuke dag te hebben. Voor de kinderen zijn er verschillende attracties in het speciale KiKaFun-gedeelte, waaronder springkussens en allerlei activiteiten.

Ren ook mee voor Stichting Kinderen Kankervrij en schrijf je vandaag nog in! Kies uit de afstanden 5 km, 10 km of de KidsRun van 1 km. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Wie

Iedereen is welkom

Waar

Maximapark, Utrecht

Wanneer

Zondag 12 juni

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018