Run for KiKa Utrecht

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) organiseert bijzondere hardloopevenementen onder de naam Run for KiKa. Alle deelnemers rennen voor een belangrijk doel: 95% genezingskans voor alle kinderen met kanker.

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie op 6 locaties in Nederland. Op elke locatie is er de keuze uit 3 afstanden: 5 km, 10 km en voor de allerkleinsten is er een speciale KidsRun van 100m, 500 m of 1 km. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot familie hardloopevenement. Op zondag 10 juni is Run for KiKa Utrecht.

Femke is nog maar net klaar met behandelingen tegen een kanker. Nu het beter met haar gaat, rent ze mee in het Máximapark met Run for KiKa Utrecht op zondag 10 juni. Doe jij met haar mee? Ren 10 km, 5 km of de KidsRun voor KiKa en maak het verschil voor kinderen met kanker!

Geniet van de foodtrucks, doe mee met de spelletjes en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. Run for KiKa is voor jong en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te rennen en zich zo in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Kijk voor meer informatie op www.runforkika.nl

Zie ook de brochure van Run for Kika

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

Zondag 10 juni

Waar?

Maximapark

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018