De HandicapNL Virtuele Run

Op zondag 27 september gaan we samen met honderden sporters met én zonder beperking de strijd aan tijdens de Handicap Nl Virtuele Run: we zwoegen, we ploegen, we maken zoveel mogelijk meters. Dit doen we allen voor het goede doel, voor mensen met een handicap, die onze hulp hard nodig hebben. Deelname is gratis!

De Virtuele Run maakt deel uit van het gróótste virtuele event van 2020: de HandicapNL Collecte[Run]. Zeven dagen lang zal Nederland in het teken staan van mensen met een handicap. Van 21 t/m 26 september struinen 14.000 collectanten met tomeloze energie door hun eigen buurt. Als klap op de vuurpijl strijden honderden renners en rollers op zondag 27 september voor de laatste meters tijdens de ‘grande finale’, Virtuele Run! Zondag 27 september stipt 13:00 tellen we met z’n allen af. Zodra het startschot klinkt, rent iedereen zijn eigen route. In je eigen wijk, aan het strand of door het bos. Maar virtueel, in onze exclusieve running app, neemt jouw persoonlijke avatar het op tegen de honderden andere deelnemers.

Alle deelnemers zijn met elkaar verbonden via een running app en worden via een lifestream aangemoedigd door zanger Charlie Luske, radio DJ Jeroen Post, vlogger/freerunner Rutger Schipper en uiteraard HandicapNL-ambassadeur en wereldkampioen schaatsen Patrick Roest.

Hoe doe je mee?

  • Schrijf je GRATIS in en kies of je voor de 3, 10 of 21 kilometer gaat
  • Download gratis de running app
  • Via de app houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen
  • Zorg dat je op 27 september om 13:00 klaar staat, met de app op je telefoon paraat

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een unieke QR-code waarmee je je kunt laten sponsoren. Haal geld op bij familie en vrienden, doe een goed woordje op Facebook, verkoop cupcakes of houd een actieweekend met je sportteam. Je wordt beloond voor je inspanningen! Terwijl je geld ophaalt voor HandicapNL, spaar je namelijk automatisch voor leuke extra’s. Behoor je tot de topscoorders? Dan krijg je een gloednieuwe FitBit!

We hopen natuurlijk met zoveel mogelijk deelnemers aan de start te staan! Inschrijven kan heel gemakkelijk via https://handicap.nl/collecte-run/

Voor wie?

Voor iedereen

Wanneer?

27 september 2020 13.00 uur

Waar?

In je eigen woonomgeving

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018