Roze zaterdag

Op 9 april vindt de Roze Zaterdag plaats! Dit jaar geen geheel weekend, maar verschillende activiteiten, optredens en workshops gecentreerd op 1 dag.

Samen met TC de Uithof, Odysseus ’91, STUdance, USRS, USHC, USV Protos en de Sportraad wordt de Roze Zaterdag georganiseerd. Er zal een festivalsfeer inclusief DJ’s gecreëerd worden op het Sportcentrum van Olympos. Wedstrijden worden met roze banden gespeeld, er wordt een demonstratie Rugbywedstrijd gespeeld en er worden minicolleges gegeven. Tevens zullen er verschillende optredens zijn van verschillende aard. Soula Notos zal een cabaretvoorstelling spelen die helemaal is afgestemd op het thema.

Roze Zaterdag is een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de emancipatie van LHBT’ers in de sport. Met deze dag willen de studentensportverenigingen de integratie van LHBT sporters bevorderen en de bestaande taboes doorbreken.

Iedereen is welkom en kan gratis deelnemen aan de onderdelen van de Roze Zaterdag! Geïntreseerde verenigingen kunnen zich melden bij de tent op het terrein van Olympos. De organsatie van de Roze zaterdag kan een korte uitleg en eventuele rondleiding over het terrein geven.

Wie

Iedereen is welkom

Waar

Sportcentrum Olympos

Wanneer

Zaterdag 9 april vanaf 12:00 uur

Meer informatie

Meer informatie over de Roze Zaterdag is hier te vinden.