Rondje Stadseiland

Rondje Stadseiland is een wandel-, hardloop-, en skeelerevenement in Utrecht-West.

Het evenement vindt plaats op zondag 11 september op het stadseiland van Utrecht: het gebied tussen het Merwedekanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal.

De hardlooponderdelen bij Rondje Stadseiland zijn echte wedstrijdafstanden met tijdwaarneming. Voor je kinderen is er een kidsrun van 1 km. Als volwassene heb je de keuze uit afstanden van 5 km, 10 km of 10 Engelse mijl (ruim 16 km).

Ook als wandelaar kun je je hart ophalen. Je hebt de keuze uit afstanden van 10, 15, 20 of zelfs 25 km. Waarbij de langste route gaat richting de Lekdijk voeren. Onderweg zijn er stempelposten, muziek en vertier.

Rondje Stadseiland is een van de weinige evenementen die skeeleren en (hard)lopen met elkaar combineert. De skeelertoertochten van 10 en 20 km kennen geen tijdregistratie en de parcoursen zijn volledig uitgepijld. Het maakt helemaal niet uit of je een beginner of gevorderde bent. Het is geen wedstrijd, maar een toertocht zonder tijdregistratie! Doe gezellig mee op jouw eigen tempo!

Naast de individuele tickets biedt de organisatie ook arrangementen aan voor bedrijventeams met vele extra’s. Deze arrangementen zijn zowel voor de skeelertocht als de hardloopwedstrijden.

Samen met je collega’s meedoen aan Rondje Stadseiland is niet alleen hartstikke gezellig, maar ook goed voor de teamspirit & voor de gezondheid!

Meer informatie

rondje-stadseiland.nl/

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018