t/m

Rolstoelbasketbal

Dit jaar organiseert, rolstoelbasketbalvereniging SC Antilope en UBALL Basketball Academy, in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn, voor het eerst het Sportcentrum Oudenrijn Kersttoernooi en hopen hiermee een mooie traditie te kunnen starten. Het toernooi zal verspreid over twee dagen plaatsvinden.
Het toernooi start zaterdag 21-12-2019 van 09:00 – 11:00 met een rolstoelbasketbal clinic onder leiding van ervaren rolstoelbasketbal spelers om geïnteresseerden te laten ervaren wat rolstoelbasketbal is. Gedurende de zaterdag zullen 6 rolstoelbasketbalteams wedstrijden spelen zodat je ook een beeld krijgt hoe rolstoelbasketbal er in de praktijk aan toe gaat.

Voor wie?

Een ieder die wil ervaren hoe het is om in een rolstoel te basketballen.

Wanneer?

zaterdag 21-12-2019 van 09:00 – 11:00

Waar?

Sportcentrtum Oudenrijn
Europaweg 48
3451 HG Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018