t/m

Kersttoernooi rolstoelbasketbal

Rolstoelbasketbalvereniging SC Antilope en UBALL Basketball Academy organiseren in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn het Sportcentrum Oudenrijn Kersttoernooi. Het toernooi zal verspreid over twee dagen plaatsvinden.

Het toernooi start zaterdag 21 december om 9 uur met met een rolstoelbasketbal clinic onder leiding van ervaren rolstoelbasketbal spelers om geïnteresseerden te laten ervaren wat rolstoelbasketbal is.

Het toernooi is per leeftijdscategorie verdeeld in 2 poules van 3 teams. Elk team speelt minstens 3 wedstrijden. Op zaterdag 21 december 2019 vanaf 11:00 zullen de
teams in de leeftijdscategorie U16/U14 eredivisie, U22/U18 eredivisie en rolstoelbasketbal spelen.
Op zondag 22 december 2019 vanaf 10:00 spelen de teams U14/U12 eredivisie, U18/U16 eredivisie en Heren/U21 Dutch Talent League.

Meer info:
sc-antilope.nl of download hier de flyer.

Voor wie?

Voor teams die op hoog niveau basketballen in de leeftijdscategorie van U12 t/m U21 én Herenteams en rolstoelbasketbalteams uit heel Nederland uit de B competitie (of betere C) met
zoveel mogelijk jeugdige spelers.

Wanneer?

zaterdag 21 december en zondag 22 december

Waar?

Sportcentrum Oudenrijn
Europaweg 48
3451 HG Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018