Rolstoelbasketbal clinic Utrecht

Rolstoelbasketbal; durven, ervaren & gewoon doen!

Dit jaar vindt het EK Rolstoelbasketbal voor vrouwen plaats van 30 juni t/m 7 juli in Rotterdam. Om de kenbaarheid van deze sport te vergroten in omgeving wordt er op ma. 15 juli om 14.00-15.30 een clinic georganiseerd door stichting BEN (Basketball Experience NL) en De Hoogstraat.

Wil je een nieuwe uitdaging in de sport of ben je nieuwsgierig hoe het is om rolstoelbasketbal te leren van een vrouwelijke International? Meld je dan aan via: roos@basketballexperience.nl en kom langs tijdens de clinic op ma. 15 juli van 14.00-15.30 uur op De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht. Deelname aan de clinic is gratis en er zijn sportstoelen aanwezig, welke geleend kunnen worden. Ervaring is niet verreist maar het kunnen besturen van een handbewogen rolstoel is belangrijk.

 

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in rolstoelbasketbal

Wanneer?

Ma. 15 juli 14.00-15.30 uur

Waar?

Gymzaal (boven), De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018