Recreatieloop Panbos

Zondag 7 augustus organiseert de Utrechtse atletiekvereniging U-Track alweer haar 418 e recreatieloop in het Panbos bij Zeist. Deze loop staat in het teken van sponsoren zoeken om bij te dragen aan de bouw van een jeugdhonk op atletiekbaan Maarschalkerweerd

Aanvang 12.00 uur (de kleinsten 12.05 onder begeleiding). Kleedruimte en toilet aanwezig. Het parcours is geheel verkeersvrij en gaat uitsluitend over bospaden. De te lopen afstanden zijn ongeveer 1000 meter voor de kleinsten, voor de overigen zijn rondes van 3000 meter uitgezet, er kunnen maximaal 7 rondes gelopen worden. Inschrijven ter plaatse. Afbreken van het het met linten uitgezette parcours begint omstreeks 14.00 uur. Verloting op startnummer. Prijsjes zijn hardloop gerelateerd. De jeugd tot 16 jaar ontvangt altijd een herinnering.

Wie

Iedereen!

Waar?

Panbos bij Zeist

Wanneer

7 augustus

Meer informatie

Voor inlichtingen bel: 0640 961 610 of mail naar: trimlopen@u-track.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018