Radiptoernooi

Op zaterdag 16 november a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse rapidtoernooi van schaakvereniging De Rode Loper. Het altijd gezellige en goed bezette toernooi met mooie prijzen, bitterballen en de toppartijen op liveborden. De toernooiopzet is naar beproefd recept. In groepen van acht – ingedeeld naar rating – schaken we met een bedenktijd van 20 minuten per partij. We beginnen om 10.30 uur en om 17.00 uur is de uitreiking van de prijzen.

Behalve de drie geldprijzen per groep is er ook dit jaar weer de extra fotoprijs voor de beste groepswinnaar (in punten). De foto is gemaakt door onze clubgenoot Fred Lucas.

Aanmelden? Doe het snel via rapid@ucsderodeloper.nl, want het gaat weer lekker vollopen (de vorige edities waren ruim voor de speeldatum uitverkocht!). Deelname kost 10 euro. Vermeld je naam, je club en je rating. De voorlopige deelnemerslijst is te zien op onze website: http://www.ucsderodeloper.nl/Actueel/Rapid.php

 

Voor wie?

Voor alle schaakliefhebbers

Wanneer?

Zaterdag 16 november
10:30 - 17:30

Waar?

Speellocatie:
Denksportcentrum Dijckzigt
Boorstraat 107
Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018