RACE-KIDS

Op zondag 15 september 2019 biedt RACE-KIDS kinderen vanaf 7 jaar een laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met motorrijden, eventueel als basis voor sportief racen. Deelnemers aan de activiteiten ervaren het plezier van samen sportief motorrijden en het samen leren racen. In samenwerking met en op het parkeerterrein van de Utrechtse Bazaar kan er deelgenomen worden aan het evenement.

Kennismakingsprijs vanaf € 30,- voor 2 sessies. Er is geen PIN. Er kan contant betaald worden of via mobiel bankieren op uw eigen telefoon. Breng stevige schoenen mee. RACE-KIDS zorgt voor bescherming, motoren en begeleiding. Aanmelden kan op race-kids.nl

Voor meer informatie zie de website: race-kids.nl.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 7 jaar

Wanneer?

zondag 15 september 2019

Vanaf 10:00 tot 15:00 uur

Waar?

Parkeerplaats Utrechtse Bazaar
Groenewoudsedijk 6
3528 BG Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018