t/m

Proeflessen American Football

Voor iedereen die kennis wil maken met American Football organiseert Utrecht Dominators ook dit jaar weer series met proeftrainingen. Er kan deze series tevens gekozen worden voor de non contact variant, Flag Football (12 jaar en ouder, tackle football vanaf 16 jaar)

American Football is een opkomende sport in Nederland, maar heeft bij veel mensen een nogal ruig imago. Hoewel het zeker een fysieke sport is, staat juist veiligheid hoog in het vaandel. Dit wordt gewaarborgd dankzij het dragen van beschermende kleding en duidelijke spelregels. De sport kenmerkt zich door snelheid, kracht, inzicht, behendigheid en bovenal teamgeest. Samenwerken is essentieel.

Elke serie bestaat uit 3 opeenvolgende trainingen, die worden gegeven op dinsdag- of donderdagavonden (19u aanwezig, 19:30 uur start).
Je kunt je aanmelden voor deelname via de website, waar alle startdata staan. Tijdens deze lessen komen alle basistechnieken aan bod.

Deelname aan de trainingen is gratis en voor bruikleen-materiaal wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden, een gebitsbeschermer is verplicht. Indien je er geen hebt dan kun je er voorafgaand aan de training voor €3,50 een kopen in de kantine van de Dominators.

Benieuwd of American Football ook jouw sport is?
Meld je dan aan via: tm-sfc@utrecht-dominators.nl o.v.v. naam, leeftijd, en gewenste startdatum.

Meer info
Klik hier voor meer informatie.

Voor wie?

Tackle football voor iedereen vanaf 16 jaar en flag football vanaf 12 jaar.

Wanneer?

Iedere dinsdag en donderdag in series van 3 opeenvolgende weken vanaf dinsdag 8 mei.

Waar?

Bij Utrecht Dominators, Manitobadreef 4 in Utrecht, Overvecht.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018