Pop into the city

Ben jij klaar voor het evenement ‘pop into the city’?

Pop in the city is een urban race in de stad Utrecht die op zaterdag 21 september wordt gehouden. Tussen de 400 en 700 vrouwen verzamelen zich voor een dag in de stad. Pop in is een toffe manier om de stad te ontdekken, of je daar nu woont of de stad totaal nog niet kent. Met Pop in the city brengen we de talenten van vrouwen naar voren via verrassende uitdagingen die zich allemaal op unieke plaatsen in de stad voordoen. Op de dag zullen teams van. 2 vrouwen met een stadsplattegrond en een ‘roadbook’ proberen zoveel mogelijk uitdagingen aan te gaan voordat ze de finishlijn passeren. 30 uitdagingen zijn onderverdeeld in. 5 categorieën: cultuur, kunst, sport, solidariteit en extreem. Je kunt de uitdagingen in elke volgorde voltooien. Ze blijven geheim totdat je er bent. Geen beperkingen – u kunt voorbijgangers vragen om aanwijzingen, liften of gebruik maken van het openbaar vervoer. Het is uw strategie die ertoe doet, niet uw fysieke prestaties.

Meer informatie op de website, Facebook, Instagram, en een video om het concept uit te leggen.Wil je deel uitmaken van dit geweldige evenement op 21 september in Utrecht?

We hebben een speciale korting van 10% voor u !!! U kunt zich hier registreren en de promotiecode is: Sportstad10Utrecht

Voor wie?

Alleen voor vrouwen

Wanneer?

21 september 2019

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018