Panboscross

Op zondagochtend 2 juni kun je weer genieten van een volledig verzorgd loopevenement over een mooi bosparcours, georganiseerd door atletiekvereniging U-Track.

Om 10.30u is de start en kun je tot 12.30u onbeperkt rondes lopen over het 3km lange parcours. Voor de jongste lopers is er een 1km-loop onder begeleiding. Bij de start is er een waterpunt en na de finish zijn er in ‘t Panhuys diverse dranken en kleine snacks te krijgen.

Meedoen kost € 3,- tot 16 jaar en € 4,- vanaf 16 jaar. Neem contant en gepast geld mee, want er is geen PIN. Inschrijving, kleedgelegenheid en toilet zijn vlak naast de start in ’t Panhuys, Amersfoortseweg 1d, 3735 LJ Bosch en Duijn. Voor meer informatie zie de website: www.panboscross.nl of stuur een mail naar panboscross@u-track.nl

Voor wie?

voor jong en oud

Wanneer?

zondagochtend 2 juni
Om 10.30u is de start

Waar?

Verzamelpunt:
’t Panhuys
Amersfoortseweg 1d
3735 LJ Bosch en Duijn

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018