PaasZwemLoop – geannuleerd

Hardlopers en zwemmers opgelet: doe in het Paasweekend (12 april) mee aan de zwemloop van Hellas Triatlon. Jouw ultieme voorbereiding op het wedstrijdseizoen of een laagdrempelige kennismaking met een multisport-race! Voor ieder wat wils; er wordt in twee jeugdcategorieën gestreden om de eer, voor de volwassenen is er een categorie en daarnaast is de Paaszwemloop dit jaar een officieel NSK. Dus voor alle studenten die meedoen is er nog een extra eer te behalen. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Nederlands studentenkampioen zwemloop’ noemen.

Deze wedstrijd bestaat uit 500m zwemmen in het Krommerijn zwembad, gevolgd door een rondje van 5km hardlopen langs de landgoederen van Rhijnauwen. Het definitieve parcours volgt.

Meer info hier.

Voor wie?

Hardlopers en zwemmers!

Wanneer?

Zondag 12 april 2020

Waar?

Zwembad de Krommerijn
Weg naar Rhijnauwen

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018