Opening skatepark Jaarbeursplein

Zaterdag 20 juli opent het tijdelijke skate- en sportpark Jaarbeursplein. De hele middag zijn er skate- en calisthenics demonstraties, kun je trainingen volgen en er is ook een skateboardmarkt.

Het programma begint om 12 uur precies en duurt tot 18 uur.

Een goed skatepark regel je met experts en dit skatepark kwam er door samen te werken met verschillende Utrechtse skaters. De opening organiseren we samen met Skatepark Utrecht, Skatedays, Noble Goods, Falus en Skatestore. Door sportvoorzieningen, zoals de Sportcontainer, kan iedereen in de buitenlucht sporten in het stationsgebied, bijvoorbeeld in de lunchpauze, met collega’s of als tussenstop van je bootcamp- of hardlooprondje door de stad.

Op de plek van het Skatepark komt een nieuw gebouw, maar tot de start van de bouw is de plek van iedereen die wil (leren) skaten, kan skaten of zich wil vergapen aan skate- en sportkunsten. Daarna wordt ergens anders in de stad een nieuwe plek gezocht voor de onderdelen van het skatepark.

Het tijdelijke skate- en sportpark wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven uit de omgeving van het Jaarbeursplein.

Voor wie?

Voor iedereen

Wanneer?

Zaterdag 20 juli

Waar?

Jaarbeursplein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018