Opening Padelbaan ULTC Iduna

Op zaterdag 24 maart luidt ULTC Iduna het nieuwe tennisseizoen op feestelijke wijze in met de opening van de nieuwe padelbaan door Guus Hiddink.

Deze padelbaan is de 100e van Nederland. Ter ere van deze mijlpaal heeft ULTC-Iduna in samenwerking met de KNLTB niemand minder dan voetbaltrainer en oud-bondscoach Guus Hiddink weten te strikken om de 100e padelbaan te openen. Samen met zijn dubbelmaatje René Eijkelkamp gaat Hiddink de baan op om te laten zien waarom padel zo’n leuk spectaculair spelletje is. Iedereen is gedurende onderstaand programma welkom om te komen kijken en misschien wel een rally te spelen tegen Hiddink en Eijkelkamp. Aanvang 14 uur.

Meer info zie ultciduna.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018