t/m

Open Nieuwegeinse Tennis kampioenschappen

Bij de Tennisvereniging Oudegein wordt van 11 tot en met 22 oktober a.s. voor de tweeëndertigste keer de succesvolle (32e keer) Open Nieuwegeinse Tenniskampioenschappen gehouden.

Gespeeld kan worden in de categorie Heren en Dames single 4 t/m 8-17+. Nieuw dit jaar is de verhoging van de leeftijdscategorie 50+ Dames- Heren- en Gemengd dubbel 6 t/m 8. De inschrijving is verlengd tot 4 oktober 2017. Inschrijven via www.toernooi.nl. De wedstrijdleiding houdt zoveel als mogelijk rekening met deelname aan de KNLTB Najaarscompetitie.
De Tenniskampioenschappen zijn ontstaan voor leden van de drie Nieuwegeinse tennisverenigingen en later opengesteld voor ieder KNLTB lid uit de Utrechtse district. Het succes wordt mede ingegeven doordat de uitslagen als laatste toernooi meetellen voor de speelsterkte van ieder KNLTB-lid voor het nieuwe seizoen. (DSS 2018) In totaal worden 34 onderdelen gespeeld. Zondag 22 oktober worden de finales gepeeld waarna de kampioensbekers worden uitgereikt.

Meer info

www.oudegein.nl

Voor wie?

Actieve tennissers die lid zijn van de KNLTB uit de gehele regio Utrecht en iedereen die wilt komen kijken naar de wedstrijden.

Wanneer?

Het event vindt plaats op 11 t/m 22 oktober 2017. Tennispark TV Oudegein.

Waar?

Adres: Stadspark Oudegein 11 Nieuwegein