Open middag Scouting

Wij zijn scouting groep Wepadojeb. Een scouting groep voor kinderen met een lichamelijke beperking. We draaien één keer per maand een hele dag een opkomst. Twee keer per jaar draaien we een weekend. Dit doen we in ons gebouw op de Rijndijk 11 in Utrecht. Met Pinksteren gaan we met de Welpen en de Scouts een lang weekend op kamp. Ben jij benieuwd wat de Welpen van scouting Wepadojeb allemaal doen?  Heb jij zin om een keertje mee te doen en zo zelf te beleven hoe het is om een welp te zijn? Dat kan! Op zaterdag 8 februari  organiseren we een ‘open middag’ van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen (7-11 jaar) is uitgenodigd om te komen kijken en mee te spelen met de welpen.

Heb je zin gekregen en lijkt dit jou leuk? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: welpenwepadojeb@gmail.com Als je bent aangemeld voor deze dag dan nemen wij nog contact met je op om de nodige informatie uit te wisselen.

Voor wie?

Voor kinderen met een lichamelijke beperking van 7- 11 jaar

Wanneer?

Zaterdag 8 februari 14.00-16.00 uur

Waar?

Wepadojeb clubhuis rijndijk 11, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018