Open les Spoken Sports

Maak mee én doe mee! Vanaf 23 november kun je elke dinsdagmiddag meedoen met woorden en sport. Samen met de Kanaleneilandse rapper, en Spoken Word artiest, KEEK werken deelnemende kids aan hun presenteer- en schrijfskills. Via verschillende opdrachten worden fanatieke sporters meegenomen die het ook leuk vinden om met woorden te spelen: rappen, spoken word, lezen. Ook Moun Marrakech’ Serghini komt langs om samen met KEEK deelnemers in beweging te brengen!

Open les
Om de sfeer te proeven van dit aanbod is op 16 november een open les. De lessen gaan 23 november van start.

Kosten
Gratis op vertoon van U-pas, anders €35.
Geen U-pas, maar is €35 niet haalbaar? Bel (06-46662716) of mail (sportencultuur@zimihc.nl) om te bespreken wat mogelijk is. Spoken Sports is voor iedereen.

Meer info
zimihc.nl

Dit programma is een samenwerking van GABRIELEVENTS, KEEK, SportUtrecht en ZIMIHC.

Voor wie?

Spoken Sports is voor kinderen van 10 t/m 15 jaar oud.

Wanneer?

Op 16 november is de open les waar iedereen gratis kennis kan komen maken.
De serie van 10 lessen is van 23 november t/m 15  februari elke dinsdagmiddag van 15:30 tot 16:45 uur. Tijdens de vakanties zijn er geen lessen.

Waar?

De lessen vinden plaats in Het Krachtstation in Kanaleneiland, Amerikalaan 199. 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018