Open dag Mountain Network Nieuwegein.

Op zondag 8 oktober staan de deuren van  Mountain Network Nieuwegein open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hun klimcentra! Laat een familielid, vriend of collega kennismaken met de klimsport of neem als ervaren klimmer deel aan een van de workshops. De entree is deze dag gratis!

Activiteiten
Zowel voor ervaren klimmers als voor beginnende klimmers is er van alles te doen. Zo kun je de gehele dag door deelnemen aan klimclinics, waarin je kennismaakt met de klimsport en worden er diverse workshops gegeven, zoals boulderen en voorklimmen. Ook worden er demo’s gegeven, door Mountain Club leden. De entree is ook voor ervaren klimmers de gehele dag gratis. Genoeg te doen en te zien dus op zondag 8 oktober!

Actie
Tijdens de open dag wordt onder de bezoekers twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een gratis kennismakingsles verloot.

Meer info
Voor meer info klik hier.
Bekijk hier de pagina van Mountain Network.

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

Zondag 8 oktober 10.00 uur - 18.00 uur.

Waar?

Mountain network Nieuwegein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018