Open dag innervibez Yoga

Het vinden van de juiste balans tussen in- en ontspanning kan best een uitdaging zijn. Er zijn zoveel leuke en verschillende manieren om bezig te zijn met het optimaliseren van de juiste balans in je leven! Yoga kan een manier zijn om je te helpen deze balans te vinden. Maar ook binnen de yoga zijn weer diverse vormen/ stijlen. Hoe kom je erachter wat het beste bij jou past?

Op zaterdag 10 maart organiseert innervibez van 14:00 tot 17:00 een open dag aan de Europalaan 2 in Utrecht. Tijdens deze open dag kun je sfeer proeven en diverse vormen van yoga ervaren om inspiratie op te doen. Naast yoga, kun je natuurvoedingsadvies ontvangen en kennismaken met Reiki en Ayurveda. Diverse yogadocenten en overige experts staan klaar om je vragen te beantwoorden! Voor de yogalessen die deze dag gehouden worden hoef je je niet op te geven, wel geldt er een maximaal aantal van 16 personen. De dag wordt afgesloten met een feestelijke verrassing vanuit innervibez | yoga & vitaliteit.

Wie

Iedereen is welkom.

Wanneer?

Zaterdag 10 maart, 14:00 – 17:00

Waar?

Europalaan 2, 3526 KS Utrecht

Meer info

Check de pagina

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018