Only Friends Utrecht

In samenwerking met WKZ Sportief!, Harten voor Sport en de Gemeente Utrecht organiseert De Hoogstraat Sport vanaf zaterdag 24 september 2016: Only Friends Utrecht.

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Belangrijk hierbij is dat kinderen altijd mee kunnen doen, hard trainen en beter worden in hun sport naar keuze. De slogan van Only Friends luidt: “je bent goed zoals je bent!”

Doel: Only Friends wil, op een toegankelijke manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Utrecht en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”. Naast het hebben van plezier zijn ook trainen, beter worden in jouw sport en het vergroten van het zelfvertrouwen keywords! Kameraadschap is bij Only Friends een belangrijke pijler.

Wie

Doelgroep: alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar met een beperking zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten.

Waar

Sportaanbod: Op zaterdagochtend tussen 10.00-13.00 uur worden er verschillende sporten aangeboden in de sportzaal van De Hoogstraat Revalidatie. De keuze van sporten die worden aangeboden is afhankelijk van de wensen van de kinderen.

Wanneer

Eerste sportdag: zaterdag 24 september 2016,  10.00-13.00 uur

Meer informatie

Wil je meer informatie over de sportclub Only Friends Utrecht, dan kun je altijd terecht bij Karin den Balvert, voorzitter Only Friends Utrecht, k.d.balvert@dehoogstraat.nl of 030 256 1549

Helpt u mee…?

Wij zijn op zoek naar veel vrijwilligers (ouders, studenten etc.) die ons op de sportdagen kunnen/willen ondersteunen, dit in allerlei functies. Heb je zin en wil je nog meer informatie over vrijwilliger worden? Neem contact op via:onlyfriends@dehoogstraat.nl

*** Sportclub Only Friends bestaat al meer dan 15 jaar in Amsterdam en is uitgegroeid tot een zeer succesvolle sportclub met meer dan 600 leden. Naar aanleiding van dit grote succes in Amsterdam is er in het voorjaar van 2016 een werkgroep gestart om deze sportclub voor kinderen met een beperking ook naar de Domstad te halen. Voor meer informatie over Only Friends Amsterdam, bekijk dan de website: https://onlyfriends.nl/

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018