NUOVO Pouwercollege Zomerfeest

Op donderdag 16 juni vindt het NUOVO Pouwercollege Zomerfeest plaats.

Een zomers wijkfeest georganiseerd door IJsclub Siberia met buurtterras voor jong en oud. Met sport en spel, eten en drinken, workshops, vintage, Bingo, Rad van Fortuin

Kom naar dit zomerse feest en ontmoet je buren op het gezellige terras en laat je kinderen met hun deelname kaart mooie prijzen winnen en met elkaar springen op het luchtkussen.

Daarnaast is er een 2e hands markt met kleding en spullen en plantjes verkoop. Doe mee met de sport en spel activiteiten en workshops of win mooie prijzen bij de bingo en het Rad van Fortuin.

De start van het buurtterras en de markt is om 16:00 uur. Geniet van de muziek, spelletjes en de lekkere hapjes.

NUOVO scholengemeenschap Pouwercollege draagt bij ism. wijkpartners aan gezelligheid en ontmoetingen in onze wijk voor jong en oud.

Datum: 16 juni 2022
Tijd: 16.00-20.00 uur
Locatie: La Bohemedreef 7, Utrecht

Zie ook ijsclubsiberia.nl/zomerfeest-2022

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018