NK Trefbal 2019

Wat was de allerleukste balsport tijdens de gymles op de basisschool?? Juist! Trefbal! Daarom werd in 2016 het allereerste Nederlands Kampioenschap Trefbal ooit georganiseerd. Nu volgt de vierde editie: het NK Trefbal 2019.

Het NK Trefbal 2019 is bedoeld voor iedereen: gymleraren, ICT-ers, handballers, sumo-worstelaars, studenten, diegene die altijd als laatste werd gekozen, fanaat of groentje… als je maar speels en een beetje sportief bent! Alles wat je nodig hebt is een team van minimaal 10 personen waarmee jullie de strijd aangaan voor de titel Nederlands Kampioen Trefbal! Er zijn 2 categorieën: de competitie voor wie winnen belangrijker is dan meedoen en de competitie voor wie meedoen belangrijker is dan winnen: De King Kong Competitie en de Mr Nilsson Competitie!

Het NK zal plaatsvinden op zondag 7 april 2019 in sportcentrum Olympos in Utrecht. Het kampioenschap duurt van 10:30 tot 18:15 uur met aansluitend een lekker feestje. Rond 16:00 uur is de poulefase afgelopen. De uitgeschakelde teams hoeven niet af te druipen maar mogen hun energie nog even de vrije loop laten in de verrassingszaal.

Klik op ‘INSCHRIJVEN‘ om je team of jezelf op te geven. Je kan je per 12, 10 of per 5 spelers of als individu inschrijven. Als je je met een groepje van 5 of als enkeling inschrijft, word je team door ons aangevuld tot 10-12 spelers.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018