NK Lead 2017

Op zaterdagavond 18 november organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) het NK Lead 2017 bij klimhal Neoliet in Utrecht. Nederlands beste klimmers strijden in om de nationale leadtitel. Weet Tim Reuser zijn titel te verdedigen? En welke van de Nederlandse dames neemt het stokje over van de geblesseerde kampioene Nikki van Bergen?

Door de klimmers worden binnen een bepaalde tijd zeer moeilijke klimroutes tot een hoogte van ongeveer 20 meter geklommen. De routes stellen de klimvaardigheden van de klimmers enorm op de proef. De combinatie van kracht, techniek en uithoudingsvermogen bepalen voor een belangrijk deel  het eindresultaat. Routebouwers schroeven de grepen in de wand die de klimmers tot het uiterste dwingen. Dat spectaculair te worden! Ben jij erbij?
Meer info
Bekijk hier de site voor meer informatie en tickets.
Voor wie?

Iedereen.

Wanneer?

Zaterdag 18 november van 18:00 uur tot 22:30 uur.

Waar?

Componistenlaan 3, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018