NK Atletiek: Polsstokhoogspringen

Net als vorig jaar wordt in hartje Utrecht het NK polsstokhoogspringen gehouden. Was vorig jaar Vredenburg de locatie, nu verhuist het hele circus naar het Domplein waar op tribunes plaats zal zijn voor duizenden toeschouwers. Het polsstokhoogspringen is onderdeel van de nationale atletiekkampioenschappen.

Het city-event sloeg vorig jaar enorm aan en belooft ook dit jaar spektakel van de bovenste plank, toepasselijker gezegd, van de bovenste lat. Die zal meters boven het Domplein komen te liggen. Vorig jaar werd bij de vrouwen 4,21 meter gesprongen (Femke Pluim) en bij de mannen 5.70 (Menno Vloon). Iedereen kan op donderdag 21 juni van dichtbij meemaken hoe spectaculair het polsstokhoogspringen in een sfeervolle ambiance kan zijn.

Kijk voor meer informatie op de officiële website van NK Atletiek.

 

Voor wie?

Bezoekers

Wanneer?

21 juni

Waar?

Domplein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018