t/m

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek van 17 t/m 25 september vormt de feestelijke start van weer een heerlijk sportjaar. Utrecht is in 2016 de trotse hostcity van de Nationale Sportweek en pakt groots uit met allerlei sportieve evenementen. Honderden Utrechtse sportverenigingen organiseren leuke kennismakingsactiviteiten waar jij aan kunt deelnemen. Wil jij ook een keer een nieuwe sport leren kennen? Kom dan langs bij een van de vele kennismakingsactiviteiten en ontdek hoe leuk sporten is!

Sportfestival
Op zondag 25 september wordt de Nationale Sportweek afgesloten met het Sportfestival in het Utrechtse Griftpark. Iedereen uit heel Nederland is van harte uitgenodigd op dit gezellige en actieve festival in het Griftpark. Kom langs en neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje mee. Een aanbod van muziek, heerlijk eten en meer sporten dan je op één dag kunt doen zorgen voor een onvergetelijke dag. Ben jij erbij als we op 25 september de sportzomer afsluiten en het sportjaar openen?

Sportkaravaan
Maar voordat het zondag 25 september is genieten we eerst een week lang van sportieve gastvrijheid in heel Utrecht. Met een bonte stoet van foodtrucks, caravans en podiumwagens trekt de Sportweek Karavaan door de stad Utrecht, je wordt sportief verrast op plekken waar je het nooit had verwacht. Niet te missen dit reizende sportcircus! Hopelijk zien we jouw ook bij de sportkaravaan.

Wie

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar diverse doelgroepen  aan kunnen deelnemen. Daarnaast zijn er ook activiteiten waarbij je kunt kijken.

Waar

Door heel Utrecht

Wanneer

17 september t/m 25 september

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018