t/m

Naschoolse Cursus Capoeira

Wegens succes herhaald:Naschoolse cursus Capoeira voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse vechtkunst. Een mix van , dans, acrobatiek, instrumenten en muziek. Door het beoefenen Capoeira werk je aan de weerbaarheid, soepelheid en conditie van je lichaam.
Afgelopen maanden heeft Casca Dura Capoeira Company een Capoeira gegeven voor kinderen van de Rafaelschool. Dit is goed bevallen en daarom bieden we een vervolg aan!  Voor ons is het heel belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen, bij de docente en ook bij elkaar. We proberen dan ook een prettige sfeer te creëren waarin iedereen met plezier nieuwe dingen leert. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan vóór 1 aug een mail aan Rianne Furtado via info@cascadura.nl
De kosten voor de cursus van 6 lessen zijn Euro 35,-
Voor wie?

Voor kinderen met een verstandelijke /of lichamelijke beperking tussen 8-12 jaar.
Kinderen in een rolstoel zijn ook van harte welkom, we kijken dan samen naar de mogelijkheden. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Wanneer?

Woensdagen 4, 11, 25 sept. 2, 9, 16 okt. om 14.30 – 15.15 uur

Waar?

Locatie: Aula Rafaelschool, Bontekoelaan 9, Utrecht
De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018