Nachtrit van Dom tot Dom

Op zaterdag 26 oktober start de wintertijd en verzamelen wielrenners van Utrecht en omgeving zich als de schemer valt op het Domplein. In een groot peloton van goed verlichte racefietsen rijden we de stad uit richting de Utrechtse Heuvelrug.

Fiets mee met deze avontuurlijke Nachtrit en draag bij aan het fonds voor de verlichting van de iconische Domtoren. Na afloop van de Nachtrit geniet je van het gezellige Fietsfestival Domplein waar een doorlopend programma van activiteiten plaatsvinden.

Om 20:00 steken we kaarsjes aan en doven we samen met de rest van Nederland de lichten in het kader van de nacht van de nacht. Hiermee laten we samen zien hoe belangrijk het duurzaam gebruik van licht is! Nachtrit fietsers worden in een met kaarsjes verlicht Domplein onthaald.

Inschrijven doe je hier

Voor wie?

Voor iedereen die van wielrennen houdt!

Wanneer?

zaterdag 26 oktober
van 18:00- 21:00

Waar?

Verzamelpunt Domplein

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018