t/m

Multi-sport dagkamp

Sportkampen van Sportivun in Utrecht!

In de herfstvakantie organiseert Sportivun een superleuk multi-sport dagkamp in Sportcentrum de Galgenwaard in Utrecht. Het kamp is van 24 t/m 26 oktober.

Multi-sport dagkamp

Tijdens de multi-sport dagkampen van Sportivun doen we veel verschillende dingen. Zo is er een teamsportdag, waarbij je ’s ochtends training krijgt in een bepaalde sport en er ’s middags toernooitjes plaatsvinden, zodat jij kan laten zien hoe goed je in die sport bent geworden. Maar we gaan bijvoorbeeld ook bubbelvoetbal spelen, waarbij je rond mag rennen in een grote opblaasbare voetbal!

Alle multi-sport dagkampen van Sportivun zijn inclusief lunch, tussendoortjes en drinken. De kampen staan daarnaast onder leiding van professionele begeleiders en coördinatoren. Kosten zijn €99,-

De inschrijvingen gaan hard en daarmee lijken de kampen al vroegtijdig vol te zitten. Meld je daarom snel aan! Meer weten of aanmelden? Zie www.sportkampenvansportivun.nl/utrecht

Voor wie?

Kinderen van 7 t/m 10 jaar

Wanneer?

24 oktober t/m 26 oktober

Waar?

Sporthal de Galgenwaard, Utrecht, Herculesplein 341,
3584 AA

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018