MS Motion Run 2017

Zaterdag 13 mei 2017 organiseert het Nationaal MS Fonds de vierde editie van MS Motion. MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij de ziekte MS landelijk op de kaart wordt gezet. Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben zo’n 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1000 mensen dus. Ieder jaar komen daar ongeveer 450 mensen bij.

Routes 

• Hardlopen: 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon
• Wandelen: 5 kilometer, 10 kilometer
• KidsRun: 2 kilometer hardlopen (leeftijd 6 t/m 12 jaar)

Inschrijven
Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand. Het inschrijfgeld bedraagt €20 per persoon en €7,50 voor de KidsRun. Klik hier om je direct in te schrijven.

Wie?

Geïnteresseerden

Waar?

Maximapark Utrecht

Voor meer informatie kijk hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018