Motivation to Move – Trampoline springen en wandklimmen

Zin om lekker trampoline te springen of te komen wandklimmen? Kom dan tijdens de Motivation to Move-week naar Play-IN in Utrecht. Deze toffe speelhal stelt de ruimte ter beschikking voor de Mentelity Foundation. Dus kom samen met je vrienden, broertjes of zusjes lekker spelen op dinsdag 7 juni van 17:00 tot 19:00 uur! 

Trampoline springen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er bij Jump-in op springen. Geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane. Ze hebben het allemaal! Niet voor niets is Jump-in één van de grootste trampolineparken van Europa. Kom jij lekker springen?

Wandklimmen 

Beklim de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je wilt. Beleef het allemaal tijdens deze dag!

Tickets 

Deelname aan het evenement is gratis. Wil jij mee komen springen en klimmen? Reserveer dan in de ticketshop jouw plek!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018