Meidenvoetbalfestival

Meidenvoetbalfestival op Sportpark Vechtzoom in Overvecht. Tijdens deze middag organiseert de KNVB in samenwerking met Gemeente Utrecht, de VSU en SV Vechtzoom een leuke voetbalmiddag. Alle voetballende én niet-voetballende meiden uit Utrecht en omgeving in de leeftijd 8 tot en met 16 jaar mogen gratis meedoen. De deelnemers gaan tot slot naar huis met een goodiebag met twee gratis kaartjes voor een oefenwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen! Ook moeders zijn van harte welkom op het Voetbalfestival.

Schrijf je snel in middels deze link en kom naar het Voetbalfestival op 24 mei:

https://www.weuro2017inschrijven.nl/Utrecht/

Wie?

Meiden en Moeders met liefde voor voetbal

Wanneer / Wat?

24 mei 2017

15.00 – 15.30 uur: Ontvangst + opening.

15.30 – 16.30 uur: Workshop ‘Moeders in de Sport’ voor (voetbal)moeders. Moeders kunnen aansluitend ook zelf een balletje gaan trappen onder leiding van een trainer!

15.30 – 17.30 uur: Voetbalspellencircuit voor meiden van 8 tot en met 16 jaar, met leuke WEURO-spellen en een EK-toernooitje voor zowel pupillen als junioren.

17.30 – 18.30 uur: Spelregelworkshop voor meiden in de leeftijd 12 tot en met 16 jaar, aansluitend op de voetbalactiviteit, inclusief een broodje met een gezonde snack.

18.30 uur: Afsluiting, alle meiden gaan naar huis met een leuke goodiebag.

Waar?

Sportpark Vechtzoom

Voor meer informatie kijk hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018