Martial Arts Festival

Samen met 7 Utrechtse verenigingen met verschillende Martial Arts achtergronden organiseert de VSU het tweede Martial Arts Festival. Na het succes van vorig jaar is er besloten de krachten opnieuw te bundelen en het tweede Martial Arts Festival te organiseren.

Programma 2018
Het tweede Martial Arts Festival vindt plaats in de sporthal in Nieuw Welgelegen op zaterdag 3 februari 2018. Om 10:00 uur is er een gezamenlijke opening door onder andere Wethouder Sport Paulus Jansen. Daarnaast zullen de verenigingen Defense4All, Takeda Budo en Zwaard & Steen zorgen voor drie spectaculaire openingsdemonstraties. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur zullen verschillende deelnemende verenigingen uit Utrecht hun vecht- en krijgkunsten tonen door middel van demonstraties en workshops. Om 16:00 uur ronden we het festival af met een spetterende afsluitingsdemonstratie.

Toegang tot het festival is gratis.

meer info
Voor meer informatie is te vinden op de website. Ook worden er regelmatig updates geplaatst op de Facebookpagina. 

Voor wie?

Iedereen.

Wanneer?

Zaterdag 3 februari

Waar?

Nieuw Welgelegen

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018