Maliebaanloop

De Maliebaanloop is de grootste hardloopwedstrijd die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Dit evenement trekt jaarlijks meer dan 2.000 hardlopers en is een van de grotere wegwedstrijden van de stad Utrecht. En daar zijn we natuurlijk trots op.

De Maliebaanloop heeft meerdere programma onderdelen. Voor kinderen is er in de ochtend de 1 km jeugdloop, recreanten kunnen kiezen voor 6 of 10 km en wedstrijdlopers kunnen hun krachten meten op een snel 10 km parcours. Je kunt ook deelnemen met een team van 4 tot 6 personen. Doordat lopers meerdere keren over de Maliebaan lopen is het een sfeervol evenement om naar te kijken. AV Phoenix organiseert de Maliebaanloop, dit jaar voor de 32e keer. De 32e editie zal plaatsvinden op zondag 16 oktober 2016.

Wie

Er worden diverse programma onderdelen georganiseerd, zodat zowel kinderen, recreanten als wedstrijdlopers kunnen deelnemen.

Wanneer

Zondag 16 oktober 2016

Waar

Maliebaan, Utrecht

Meer informatie

Wil je deelnemen? Klik dan hier en meld je aan.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018