Maak kennis met tennis bij PVDV

Op Zondag 26 maart organiseert tennisvereniging PVDV een kennismakingsmiddag voor nieuwe leden. Op sportpark Rijnvliet kun je van 13.00 uur tot 17.00 uur gratis meedoen aan tennisclinics, een tennisles volgen of een balletje slaan met andere deelnemers. Door de vast overkapping die uniek is in Nederland, speel  je altijd droog en kun je het hele jaar door spelen.  Of je nu beginner bent of tennis na jaren weer wilt oppakken, jong of oud, iedereen is welkom tijdens de Open dag. Deelnemers worden ingedeeld op niveau. Organisator Rob van Rietschoten hoopt op een hoge opkomst. De kennismakingsdagen zijn de ideale manier om te kijken of tennis wat voor je is. Kom gezellig langs om een balletje te slaan en sfeer te proeven! Speciaal voor deelnemers aan de kennismakingsdag is er een mooie aanbieding: 8 tennislessen voor € 45,-! Daarna kun je besluiten om wel of niet lid te worden.

Wil je meedoen aan de kennismakingsdag van PVDV? Stuur dan een e-mail naar info@pvdv-utrecht.nl. Of bel naar Rob van Rietschoten: 06-23824294.

Wie?

Tennissers

Waar?

PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, 3454, De Meern.

Wanneer?

Zondag 26 maart 2017

Voor meer informatie kijk hier.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018