Lopende Zaken 2017

Lopende Zaken is het gezellige en sportieve loopevenement uit de regio voor bedrijven en particulieren, beginners en gevorderden. Dus ook voor jou! Op 6 oktober kan je het parcours belopen van de PanbosCross, in de bossen van Zeist. Je loopt rondes van 3 km of een veelvoud ervan. Je kunt in twee uur tijd net zoveel rondjes lopen als je wilt. En na afloop kan je het vieren met een welverdiend feestje.

Ren voor Only Friends
Met jouw inschrijving van minimaal € 10,- steun je Only Friends Utrecht, de sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Wil je een hoger bedrag doneren, dat mag altijd! Dit bedrag gaat volledig naar Only Friends Utrecht.

Locatie
We lopen in Het Panbos in de bossen bij Zeist. Kleedgelegenheid en toilet bevinden zich vlak naast de start in ’t Panhuys ter hoogte van de Amersfoortseweg 1d, 3735 LJ, Bosch en Duijn.

Meer info
Voor meer informatie en voor inschrijving klik hier.

Voor wie?

Voor bedrijven en particulieren

Wanneer?

Vrijdag 6 oktober vanaf 15:30 uur

Waar?

Het Panbos, Zeist

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018