Lentetour RijwielToerClub De Domstad

De Lentetour op zaterdag 21 april (voorheen Domstadtour) is een geheel nieuwe, volledig uitgepijlde tocht. Het is de eerste tocht van een drieluik (met de Zomertour en Herfsttour) die we in samenwerking met RTC Het Kasteel in Haarzuilens organiseren. Alle afstanden gaan over autoluwe wegen en goede fietspaden. Er zijn nauwelijks stoplichten, dus u kunt vrijwel onbelemmerd doorfietsen.

Er zijn drie afstanden: 65, 100 en 125 km. De beide langste routes gaan over het “dak” van Midden-Nederland, de Utrechtse Heuvelrug en Amerongse Berg. De 65 km route leidt langs de Kromme Rijn alsmede door de prachtige gebieden rond Rhijnauwen en Zeist. Ook de vliegbasis Soesterberg is in het parcours opgenomen.

Start- en finishlocatie is de sporthal op Sportpark Zuilen, Burg. Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht. zie voor kaart onder contact/clubhuis.

Starttijden: tussen 08.00-10.00 uur. Scan & Go beschikbaar alsmede de routes op GPX.
De kosten zijn:
Bij voorinschrijving €7,50 (NTFU-leden €5,50). Ga hiervoor naar NTFU/kalender
Inschrijving op de dag zelf €10,- (NTFU-leden €8,-)

Vorig jaar kreeg de Zomertour het hoogste NTFU-kwaliteitskeurmerk “Extra Goed geregeld” toegekend. We streven ernaar de Lentetour en de Herfsttour ook op dit niveau te brengen.
zie ook www.rtchetkasteel.nl

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

zaterdag 21 april

Waar?

sporthal op Sportpark Zuilen, Burg. Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht