Leeuwinnen Voetbalfestival

Op 15 mei organiseren DESTO en de KNVB samen een geweldige middag vol voetbalplezier speciaal voor meiden. Tijdens deze middag kunnen de meiden zich voor eventjes een echte oranjeleeuwin voelen. Naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Ook meiden die nog niet (bij DESTO) voetballen zijn welkom, waardoor op deze middag naast voetbal ook plezier en vriendschap centraal staan.

In 3 uur tijd doorlopen de meiden in kleine groepjes een parcours met 11 verschillende voetbalvormen, zoals 4 tegen 4, 2 tegen 2, pannavoetbal, schieten op een gatendoek of met een snelheidsmeter. Aan het eind ontvangen alle meiden een goodie van de KNVB.

Programma
De activiteit start om 15.00 uur en zal omstreeks 18.00 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 14.30 uur.

Schrijf je in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!

Voor wie?

meiden van 10 tot 15 jaar

Wanneer?

15 mei

Waar?

Sportpark De Vryheit

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018