Informatiemarkt Banmove Onbeperkt Utrecht

Op zaterdag 18 juni van 10:00 tot 16:00 uur is de Banmove informatiemarkt. Een dag op maat, niet te groot en niet te klein voor mensen met een beperking plus begeleiding en geïnteresseerde zonder handicap. Banmove betekent letterlijk: “Kom doe mee”. Het evenement is een informatiemarkt die zich met doelgerichte activiteiten onderscheidt van andere grote informatie evenementen.

De activiteiten bestaan uit rolstoeldans, rolstoeltennis, dansshow, stand up comedian, een lezing van Nobelprijswinnaar Patrick Segal “Honour President Handicap International”, schrijver van de bestseller, “Lopen in een rolstoel” en Paralympische speler in Arnhem 1980 en nog veel meer activiteiten. Bekijk hier het activiteiten programma van de dag.

Het evenement is belangrijk voor een specifieke doelgroep die aandacht op maat behoeft. Zichtbaarheid van mogelijkheden, voorzieningen en perspectieven die er voor zorgen dat volwassenen en kinderen met een beperking “onbeperkt” ontspannen. Laat je zien op 18 juni bij David Lloyd Hallen op de Mississippidreef 161. De Banmove biedt diverse activiteiten en meer over sport, faciliteiten, voorzieningen en producten bedoeld voor mensen met een beperking. Zij hebben recht op: “onbeperkte” beweging, vrije tijdsactiviteiten, reizen, theater en begeleiding of zorg hierbij.

Wie
  • Mensen met een beperking(autisme, schizoïde, verstandelijke beperking)
  • Mensen met een lichamelijke beperking (transtibiale been amputatie), chronisch zieken.
  • Mensen met een visuele beperking.
  • Een selecte groep mensen zonder handicap die geïnteresseerd zijn om te ervaren hoe het is om gehandicapt te zijn.
Waar

David Lloyd hal 1 voor theater en zang, themapresentatie en tafelgesprekken en David Lloyd hal 2 voor rolstoeldans en rolstoeltennisclinics. Adres: Mississippidreef 161 te Utrecht.

Clinics op het ijs (curling en ijssledehockey vinden vanaf 12.00 uur plaats op de Vechtse Banen, waar je dan ook pas terecht kunt. Adres: Mississippidreef 151 te Utrecht.

Wanneer

Zaterdag 18 juni van 10:00-16:00 uur. Er is een speciaal ochtend- en middagprogramma.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.