Kwartfinale CRUYFF COURT 6 VS 6

Op woensdag 8 mei van 16:00 tot 18:00 uur wordt op Cruyff Court Wesley Sneijder (Sportpark Thorbeckelaan) in Utrecht Ondiep de kwartfinale van het landelijke CRUYFF COURTS 6 VS 6 voetbaltoernooi gespeeldTeams uit Eerbeek, Amersfoort, Baarn, De Bilt en Utrecht bepalen tijdens dit toernooi welke teams zich plaatsen voor de halve finale op zaterdag 26 mei in Almere. Die plaatsing gebeurt door het toernooi op 8 mei te winnen of door het winnen van de Respect Award, de prijs voor het sportiefste team 

De winnaars van de Utrechtse wijkvoorrondes hebben op 21 maart in de stedelijke finale al gestreden om plaatsing voor de kwartfinale op 8 mei. Het team uit Kanaleneiland plaatste zich door het winnen van het toernooi. Het team uit Hoograven plaatste zich door het winnen van de Respect Award.

Cruyff Courts 6 vs 6 is een nationaal voetbalkampioenschap voor kinderen van 10 tot 12 jaar dat wordt georganiseerd op de verschillende Cruyff Courts in heel Nederland. Het kampioenschap kent regionale voorrondes en kwartfinales, landelijke halve finales en een landelijke finale. Tijdens het Cruyff Courts 6 vs 6 staat het thema ‘respect’ centraal. Alle deelnemers geven door het tekenen van de respectvlag aan elkaar te respecteren, zowel op als naast het veld. 

Voor meer informatie: paul.vanveenendaal@sportutrecht.nl 

Afbeelding
Voor wie?

Geplaatste teams uit Utrecht, Amersfoort, De Bilt en Baarn.

Wanneer?

woensdag 8 mei van 16:00-18:00 uur

Waar?

CRUYFF COURT Wesley Sneijder, Sportpark Thorbeckelaan, Utrecht Ondiep

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018