Koningsspelen 2021

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschoolkinderen. De Koningsspelen vinden traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag.

In 2021 vinden de Koningsspelen plaats op vrijdag 23 april.

De dag bestaat uit sportieve activiteiten die worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt. Scholen bepalen zelf hoe de Koningsspelen worden vormgegeven.

Bekijk op dit kaartje welke scholen en sportaanbieders die zich al hebben ingeschreven en maak een Koningsmatch!

Een Koningsmatch is een samenwerking tussen een basisschool en een sportaanbieder met als doel het gezamenlijk organiseren van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen.

De sportaanbieder kan dit doen door het organiseren van verschillende sportactiviteiten voor de kinderen, het beschikbaar stellen van de accommodatie, het geven van een clinic of het leveren van vrijwilligers.

Heb je hulp nodig bij het maken van deze match? Neem dan contact via info@sportstad-utrecht.nl

 

Voor wie?

Kinderen van de basisschool

Wanneer?

23 april

Waar?

Gemeente Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018